Nieuwe webpoll: moet Van Holsbeeck blijven?

MAANDAG, 26 FEBRUARI 2018, 14:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Nu Marc Coucke de nieuwe sterke man is bij Anderlecht, is de toekomst van Herman Van Holsbeeck bij paars-wit erg onzeker geworden. De manager ligt regelmatig onder vuur bij de supporters, maar hoe denkt u over hem? Moet Coucke Van Holsbeeck aan boord houden.

In onze vraagstelling kan u kiezen uit drie mogelijke antwoorden: Ofwel vindt u dat Van Holsbeeck zijn huidige functie kan voortzetten. Of u vindt dat hij bij de club moet blijven, maar in een andere rol. Of u vindt dat hij Anderlecht best verlaat.

Laat ons uw mening weten in de webpoll! Deze vindt u op onze startpagina per taal, onder de nieuwsartikels.

U wil Dendoncker niet als aanvoerder

In onze vorige poll vroegen we u of u Leander Dendoncker geschikt acht als nieuwe aanvoerder. De voorbije twee transferperiodes zat hij immers meer met een transfer in zijn hoofd dan met Anderlecht.

62,2 procent van de stemmers vindt dat Dendoncker daarom niet de juiste aanvoerder van Anderlecht is. 33,2 procent heeft hier geen probleem mee en ziet in het jeugdproduct de ideale opvolger van Sofiane Hanni. 4,6 procent heeft geen mening over dit onderwerp.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.