"Kara is fenomenaal"

DONDERDAG, 5 APRIL 2018, 17:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - INTERVIEWS Deze week verscheen het bericht dat Kara Mbodji niet meer van plan was om in actie te komen bij RSC Anderlecht. Enkel het WK en een transfer zouden hem interesseren. "Niets van aan", zegt Jochen De Coene, hoofd van de medische dienst bij paars-wit.

Er werd zelfs gewag van gemaakt dat de Senegalees zich had laten opereren, zonder medeweten van Anderlecht. "Ik ben zelf drie keer naar Barcelona geweest", zegt De Coene, "Ook nu is er regelmatig contact met dokter Cugat. Samen bekijken we om hem zo snel mogelijk weer fit te krijgen. We bekijken dat week per week, straks begint hij weer te lopen. Als het even kan, is hij nog fit gedurende de play-offs."

Ondertussen werkt Kara hard bij Lieven Maesschalck en die laatste is onder de indruk van de inspanningen die de Senegalees daar levert: "Kara is fenomenaal", liet Maesschalk aan De Coene weten. 
"Er zijn niet veel spelers, buiten Wasilewski natuurlijk, die kunnen opbrengen wat Kara kan", aldus nog het hoofd medische staf. "Het WK is niet zijn enige doelstelling. Hij wil ons helpen in de titelstrijd om ons op die manier te bedanken voor de goeie zorgen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.