Nieuwe webpoll: wie is volgende jongere die basisplaats verdient?

DINSDAG, 10 APRIL 2018, 15:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Na Francis Amuzu, Albert Sambi Lokonga en Nelson Azevedo was Alexis Saelemaekers vorige week de vierde jongere die dit seizoen aan een wedstrijd van de A-ploeg mocht starten. Heel wat anderen vielen al in of zaten op de bank. Wie is het volgende talent dat u graag zijn groot debuut ziet maken?

Naast het genoemde viertal dat al mocht starten, kregen Edo Kayembe, Mohammed Dauda en Abdoul Danté al een invalbeurt. Verdedigers Sebastiaan Bornauw en Hannes Delcroix, deze laatste wel vorig seizoen, zaten al eens op de bank. Tony Amrani en Milan Corryn speelden al oefenduels met de A-selectie.

Wie van deze zeven wil u graag snel aan het werk zien als basisspeler? Laat het ons weten in de poll op onze startpagina.

Eerder tweede dan kampioen

In onze vorige poll, die liep van na de laatste speeldag van de reguliere competitie tot na speeldag twee van de play-offs, vroegen we naar jullie verwachtingen voor de play-offs. 33,6 procent van jullie ziet Anderlecht nog kampioen worden. Iets meer, namelijk 37,2 procent, acht de tweede plaats het hoogst haalbare. 16,3 procent vreest dat Anderlecht strandt op de derde plek.

Dat Anderlecht nog zakt naar de vierde (7,2 procent), vijfde (2,4 procent) of zesde en laatste (2,9 procent) zien jullie niet meteen gebeuren.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.