"Standard altijd extra gemotiveerd tegen Anderlecht"

DINSDAG, 17 APRIL 2018, 16:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Over de titel wil coach Hein Vanhaezebrouck nog altijd niet praten. De tweede plaats is nog altijd een prioriteit voor hem. Al beseft hij dat het morgen een moeilijke opdracht zal worden tegen Standard: "Tegen ons zijn ze altijd extra gemotiveerd".

“Na hun zege tegen Gent spraken ze direct over de partij tegen Anderlecht", gaat de coach verder, "Ze zullen dus gemotiveerd aan de aftrap te komen met Edmilson, Carcela, spelers die een wedstrijd dus kunnen beslissen. Maar er zijn er meerdere die we gaan moeten in het oog houden. Ze weten ook dat als ze winnen ze kunnen meespelen voor de tweede plaats."

Hel van Sclessin

Een trip naar Sclessin is geen "walk in the park", het is nu niet dat paars-wit daar met open armen wordt ontvangen. "Ik hou wel van die sfeer, onze supporters hebben vorige zondag ook veel lawaai gemaakt. Zolang het sportief blijft heb ik daar allemaal geen problemen mee", aldus Vanhaezebrouck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.