Mercato, Coucke predikt geduld

VRIJDAG, 15 JUNI 2018, 08:35 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS - ANDERE Binnen drie dagen begint RSC Anderlecht aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Sommige supporters uiten op sociale media hun ongeduld over de transfers van paars-wit. Ondanks het feit dat Marc Coucke en Luc Devroe al enkele transfers realiseerden, blijven de grote namen uit.

De berichtgeving rond Matz Sels en Chancel Mbemba de laatste dagen is ook allerminst hoopgevend. En we herinneren ons het doel dat paars-wit voor zichzelf vooropstelde: "Een kern voor 80% samengesteld tegen half juni".

De meest geduldige fans of misschien de meest brave, herhalen dat de mercato nog lang niet ten einde is en dat we Marc Coucke de tijd moeten geven. Iets wat de voorzitter ten zeerste apprecieerde en een reactie bleef dan ook niet uit.

"We hebben de laatste weken zeer intens gewerkt op alle fronten. We (samen met Hein Vanhaezebrouck en Luc Devroe) doen alles voor een topploeg volgend seizoen maar met behoud van principes. Dank voor jullie geduld, wordt beloond", reageerde Coucke op twitter.
 

anderlecht-online forum