"Had graag dubbele Brusselse derby gehad"

DONDERDAG, 21 JUNI 2018, 18:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - WEBSITE Het is duidelijk dat Hein Vanhaezebrouck zijn ploeg fysiek meer dan klaar wil voor het nieuwe seizoen. Hij verklaart ook de keuze voor de tegenstanders in de oefenwedstrijden. Zou had de coach graag nog gespeeld tegen Union Saint-Gillois, maar heeft daar uiteindelijk geen toestemming voor gekregen.

"Het echte werk is nu begonnen", zegt Vanhaezebrouck, "Vanaf nu wordt er alleen maar hard gewerkt. Morgenvroeg staat er zelfs nog een zware training op het programma naar aanloop van de wedstrijd tegen RWDM. Ik had trouwens ook graag tegen Union Saint-Gillois gespeeld, zo was er nog een Brusselse derby, maar daar is uiteindelijk geen toestemming voor gekomen. Ik wil aantonen dat het voetbal in Brussel leeft."

Morgen RWDM, zaterdag KSK Heist: "Dat is een bewuste keuze. Ik wou niet oefenen tegen provinciale ploegen, maar direct een stapje hoger. We zullen ze misschien niet allemaal winnen. Maar ik wil dat mijn ploeg er meteen tegenaan gaat. Maar begrijp mij niet verkeerd, we willen ze allemaal winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.