Devroe: "Reken op een fitte Boeckx"

DONDERDAG, 21 JUNI 2018, 19:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - WEBSITE Geen Matz Sels op training. Het zag er lang naar uit dat Sels definitief naar RSC Anderlecht zou komen, maar dat ging uiteindelijk niet door. Luc Devroe legt uit waarom. 

"We zijn vertrokken voor Chancel Mbemba en Matz Sels. Mbemba kreeg uiteindelijk een persoonlijk beter voorstel en trok naar Porto. En toen bleef Sels nog over. Maar met de eisen van Newcastle leek dat uiteindelijk een heel zware investering. Als je dan weet dat je een ploeg volledig opnieuw moet uitbouwen, moet je keuzes maken. De transfer van Sels zou uiteindelijk te zwaar doorwegen op het budget en dan moet je moeilijke keuzes maken", is Devroe eerlijk.

Blijft Frank Boeckx en nieuwe aanwinst Thomas Diddilon nog over, en ook daarover is Devroe duidelijk.
"Ik reken op een fitte Boeckx. En ook Diddilon zal zijn kans krijgen."

En dan is er nog Boy de Jong die vorig seizoen einde contract was en leek te mogen vertrekken. Vandaag trainde hij ook gewoon weer mee met RSC Anderlecht, waaruit blijkt dat ook hij nog een seizoen bij paars-wit zal aan de slag gaan. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.