Volg Heist - Anderlecht straks live

ZATERDAG, 23 JUNI 2018, 14:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Vanavond speelt Anderlecht zijn tweede oefenwedstrijd. Deze vindt plaats op het terrein van KSK Heist, een club uit de eerste amateurliga. Kan u er straks niet bij zijn in het stadion? Dan kan u de wedstrijd fase per fase volgen via Anderlecht-Online.

De wedstrijd tussen Heist en Anderlecht vindt plaats in het Gemeentelijk Sportcentrum, Lostraat 50 in Heist-op-den-Berg en start om 19 uur. Vanaf 17.15 uur kan u ter plaatse tickets aankopen. Een zitplaats kost 20 euro en een staanplaats 10 euro. Jongeren tot 12 jaar betalen 5 euro, kinderen onder de 6 jaar mogen gratis binnen.

Kan u er straks niet bij zijn? Volg de wedstrijd dan via Anderlecht-online. Uw favoriete voetbalsite trekt naar Heist en brengt vanuit het stadion live verslag uit van deze oefenwedstrijd. Fase per fase volgt u de belangrijkste gebeurtenissen en u krijgt ook foto's.

Net als voor Anderlecht is het voor Heist straks het tweede oefenduel van deze voorbereidingscampagne. Woensdag speelden de Zwanen tegen KV Mechelen. Ze verloren met 2-3.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.