Het DNA van RSCA volgens 'PurpleRain' (63)

MAANDAG, 9 JULI 2018, 21:53 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Vandaag beëindigen we onze campagne "Het DNA van RSCA". Ons laatste verhaal komt van PurpleRain, een 63 jarige fan. Alle antwoorden zijn inmiddels ook verzameld in een tagcloud. Bedankt voor de massale medewerking van de afgelopen maanden.

Als je Anderlecht met een muzieknummer moest vergelijken, welk nummer zou dit dan zijn en waarom?
We are the champions

Waarom werd je ooit fan van Anderlecht en niet van een andere club?
Als ket werd ik begeesterd door Ludo Coeck die als 16 jarige reeds een heel heerschap was op het veld en toen werd ik echt een fervente Anderlecht supporter

Welke speler(s) noem jij een echt Anderlecht-icoon en waarom?
Robbie Rensenbrink: gewoon omdat hij de beste speler die ooit op de Belgische velden heeft gestaan, Paul Van Himst: enorm doelgericht, Swart Vanderelst: omdat hij zeer snel was en zo gemakkelijk scoorde en last hut not least Ludo Coeck omdat er zelden zo'n speler is België is geweest die zo een fluwelen baltoets had en ook zijn afstandsschoten waren fenomenaal.

Welk memorabel moment (of memorabele wedstrijd) zal je voor altijd bij blijven en waarom?
Gewonnen finale op den Heizel tegen West Ham: teruggekeerde na een achterstand met een fenomenale Vanderelst en natuurlijk Robbie Rensenbrink.

Wat maakt Anderlecht uniek? Wat vind je bij een andere club niet terug?
Mooi voetbal, al is dit nu wat minder.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.