"Acht miljoen is veel te weinig"

MAANDAG, 30 JULI 2018, 17:04 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Luc Devroe kreeg bij VISTA! ook de vraag hoe het nu zit met Leander Dendoncker. De Rode Duivel geniet nu nog van enkele dagen vakantie, maar de kans dat hij nog terugkeert naar RSC Anderlecht is klein. Devroe is momenteel bezig om een geschikte deal te vinden voor zowel speler als club. 

Devroe heeft nog een document teruggevonden dat dateert van 31 januari, met een bod van West Ham voor Dendoncker. Het oude bestuur heeft toen besloten om daar niet op in te gaan. Momenteel zijn er wel onderhandelingen gaande over een transfer, maar de manager wil daar niet veel over kwijt. Maar dat Dendoncker vertrekt staat zo goed als vast.

"Voor Leander is Anderlecht een afgesloten hoofdstuk. De onderhandelingen zijn bezig, maar de bedragen komen nog niet in de beurt van wat de laatste maanden gezegd is", waarop een studiogast het bedrag van 8 miljoen euro laat vallen. "Acht miljoen euro ?! Dat is veel te weinig", is Devroe meteen eerlijk, "Hoedanook sluiten sommige transfermarkten al op 9 en 16 augustus. Voor ons is het geen probleem om te wachten tot januari, maar of dat bevorderlijk is ? We gaan er dan ook alles aan doen om aan Leander zijn wens te voldoen."anderlecht-online forum