Update: Officieel Deschacht naar Lokeren

ZATERDAG, 25 AUGUSTUS 2018, 14:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Het is nu ook officieel, Olivier Deschacht voetbalt dit seizoen voor Sporting Lokeren. Dat maakte de club zelf bekend via zijn sociale media. Deschacht tekende een contract voor één seizoen bij Lokeren. "Ik was nog niet klaar om mijn voetbalcarrière af te sluiten", laat de verdediger weten. 

"Ik heb het gevoel dat ik nog niet klaar ben om mijn voetbalcarrière af te sluiten. Ik heb nog steeds “goesting” naar de bal. Ik ben dan ook blij dat ik hier de kans krijg om die drang naar het spelletje verder te beleven. Ik ken ook heel wat spelers en zelfs nog een aantal mensen uit de entourage. Natuurlijk ben ik al een wat oudere speler, maar mijn ervaring en mijn onverzettelijkheid breng ik mee en hoop ik te kunnen gebruiken voor Sporting Lokeren. Ik mis natuurlijk wel wat wedstrijdritme, maar fysiek ben ik er klaar voor", aldus Deschacht op de website van Sporting Lokeren. 
 


Voor Deschacht is het een terugkeer naar de ploeg waar hij bij de jeugd speelde.
Volgens Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht is Deschacht binnen 1 à 2 weken inzetbaar. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.