Debuut voor Yari Verschaeren?

ZATERDAG, 24 NOVEMBER 2018, 14:02 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - JEUGD Juli 2017,  Yari Verschaeren tekent zijn eerste profcontract bij RSC Anderlecht. Sindsdien maakte de middenvelder grote stappen en staat hij dicht bij zijn debuut in de A-kern. De kans is groot dat dat morgen al gebeurt tegen Sint-Truiden. 

Gisteren was Verschaeren al afwezig bij de reserven tegen Genk, ook Abdoul Karim Dante en Edo Kayembe stonden gisteren niet op het wedstrijdblad. Door de vele geblesseerden in de A-kern heeft coach Hein Vanhaezebrouck geen andere keuze dan jongeren mee op te nemen in de selectie. Een selectie van Verschaeren zou in ieder geval een goede motivatie zijn voor de andere aanstormende talenten van Neerpede. 

Jeremy Doku speelde gisteren wel mee met de reserven, maar hij deed dat één helft en werd toen vervangen. Ook een teken aan de want voor de selectie van morgen of heeft de wedstrijd in de Youth League van komende dinsdag er iets mee te maken. 

Morgen omstreeks 17u krijgen we wellicht het antwoord op onze vragen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.