Roef neemt afscheid en bevestigt vertrek

VRIJDAG, 29 MAART 2019, 18:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Davy Roef zal volgend seizoen niet meer voor Waasland-Beveren spelen, dat heeft de club officieel bekend gemaakt. De club wou nochtans ver gaan voor de doelman, maar die verkiest om andere oorden op te zoeken, "Een louter sportieve keuze", laat hij weten. 

Waasland-Beveren bedankt Roef voor zijn inzet en de mooie momenten en wenst hem nog veel geluk in zijn verdere carrière.

Ook Roef zelf had nog een paar afscheidswoorden klaar. Waar de toekomst ligt voor hem is nog niet duidelijk  Natuurlijk werkt hij nu ook eerst de play-offs af bij de Waaslanders.

“Ik wil graag alle supporters, bestuursleden, trainers, medespelers en medewerkers van Waasland-Beveren bedanken. Dankzij deze club heb ik het geloof in mijn kwaliteiten en mijn voetbalgeluk teruggevonden. Mijn beslissing om andere oorden te gaan opzoeken is een louter sportieve keuze; een keuze om een stap hogerop te zetten. Ik zal de club altijd in mijn hart blijven dragen en samen met de rest van de ploeg maken we nog iets moois van de play-offs. Bedankt, supporters!"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.