Ook Boy de Jong verlaat Anderlecht

MAANDAG, 20 MEI 2019, 14:19 - Garrincha
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS - INTERVIEWS Net als Ivan Obradovic krijgt ook Boy de Jong geen nieuw contract bij Anderlecht. Dat laat de Nederlandse doelman weten aan onze redactie. "Ik ben blij dat ik bij Anderlecht mocht spelen. Het was een positieve ervaring", zo zegt hij.

De Jong tekende twee jaar geleden een contract voor één jaar als derde doelman. Afgelopen zomer werd dit met één jaar verlengd. Nu dus niet meer. "Mijn contract wordt niet verlengd en ik ga op zoek naar een nieuwe club", vertelt De Jong aan Anderlecht-Online.

De Jong speelde geen enkele officiële wedstrijd voor Anderlecht. "Dat is jammer, maar ik ben blij dat ik deel van deze club mocht uitmaken. Ik heb Champions League en Europa League meegemaakt, dus het was zeker positief. Mijn mooiste ervaring bij Anderlecht? Dat ik kon samenwerken met mijn pa als keeperstrainer. Hij bracht me zeker weten naar een hoger niveau."

Waar zijn toekomst ligt, weet De Jong nog niet. "Alle opties liggen open, maar mijn voorkeur gaat uit naar een kleinere club waar ik wekelijks kan spelen."

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum