Ook Ait el Hadj krijgt kans bij A-kern

DINSDAG, 18 JUNI 2019, 07:06 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD Zes jongeren krijgen tijdens de voorbereiding de kans om zich te tonen aan Vincent Kompany en Simon Davis. Vijf namen kenden we al, nu meldt Het Laatste Nieuws dat ook de 17-jarige Anouar Ait el Hadj zal meetrainen met de A-kern.

Ait el Hadj is een Brusselse middenvelder met Marokkaanse roots. In april werd hij verkozen tot beste speler op de Ajax Future Cup. Op het voorbije EK voor U17 was hij een vaste waarde. Ait el Hadj is ook één van de jongeren die in mei vorig jaar een eerste profcontract tekenden bij Anderlecht.

Eerder was al bekend dat Théo Leoni, Killian Sardella, Thierry Lutonda en Antoine Colassin hun kans zouden krijgen en gisteren dookook Mathis Suray op. Sieben Dewaele, vorig seizoen aanvoerder van de U21, traint net als de voorbije maanden ook mee. Maar of hij een toekomst bij Anderlecht heeft, is onzeker. Zijn naam wordt genoemd bij Kortrijk en STVV.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.