Musona: "Wil club waar ik geliefd ben"

DONDERDAG, 27 JUNI 2019, 13:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Na de Africa Cup keert Knowledge Musona terug naar Anderlecht. Maar voor hoe lang? Anderlecht zit niet op hem te wachten en hij evenmin. In de Zuid-Afrikaanse media laat Musona zijn licht schijnen over een toekomstige transfer.

In Zuid-Afrika speculeert de pers over een terugkeer van Musona naar Kaizer Chiefs. "Ik weet dat ik geliefd ben in Zuid-Afrika. Wanneer de tijd rijp is, keer ik terug. Zuid-Afrika is mijn thuis. Niet één club, maar het hele land. Ik kan overal gaan."

Enig probleem: de centen. "Ik weet niet of er in Zuid-Afrika clubs zijn die mijn contract bij Anderlecht kunnen afkopen. Ik denk dat het moeilijk wordt."

Waar ligt Musona's toekomst dan wel? "Bij een goede ploeg waar ik kan voetballen en me amuseren. Of ik liefst in Europa blijf? Ik weet niet. Ik wil gewoon ergens gaan waar ik gewaardeerd wordt, waar ik geliefd ben."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.