Verschueren: "Geen enkel bod voor Didillon"

MAANDAG, 15 JULI 2019, 09:48 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Op de fandag werden zowel Thomas Didillon, Frank Boeckx als Davy Roef voorgesteld als keeper van RSC Anderlecht. De laatste week wordt Didillon gelinkt aan het Franse Rennes, maar Michael Verschueren benadrukt nog geen enkel bod te hebben ontvangen voor de Franse doelman.

Voorlopig wil RSC Anderlecht ze ook alledrie behouden, zegt Verschueren: "We zijn tevreden over Didillon en we gaan hem dus ook niet op de transfermarkt zetten. Van Rennes heb ik nog geen enkel bod ontvangen ondanks wat er in de media verschijnt".

Davy Roef gaat zijn laatste jaar in bij paars-wit. Zelf wil hij vertrekken maar dat ziet de club niet zitten. Maar Roef wil spelen, net als Frank Boeckx: "Natuurlijk willen ze alle drie spelen, momenteel blijven ze alledrie. Het kan altijd dat er nog een fantastisch bod komt voor Didillon. Als het van ons afhangt houden we ze alledrie, we zullen wel zien hoe de zaken lopen en of er effectief één is die echt wil vertrekken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.