Abazaj alweer weg bij Osijek

ZONDAG, 28 JULI 2019, 08:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Wat is er aan de hand met Kristal Abazaj? De Albanees werd in februari voor een jaar uitgeleend aan NK Osijek, maar daar is hij intussen alweer vertrokken. Gevraagd naar een waarom, krijgen we noch van Osijek noch van Anderlecht een antwoord. We vonden wel een spoor van waar hij zit.

Begin deze week ontdekte Anderlecht-online dat Abazaj niet meer op de spelerslijst van NK Osijek staat. Gevraagd naar een reactie, kregen we quasi meteen antwoord van de Kroatische club: "Kristal is niet langer bij onze club", zo meldden de Kroaten ons. Toen we doorvroegen naar een reden, kwam er geen antwoord meer. Ook niet na een tweede poging enkele dagen later.

Intussen hadden we ook contact opgenomen met de persdienst van Anderlecht om meer informatie in te winnen. De club had tenslotte op 12 februari aangekondigd dat Abazaj voor een jaar met aankoopoptie werd verhuurd. Waarom is hij dan nu alweer weg bij Osijek? Maar ook van Anderlecht kregen we geen antwoord.

De Albanese krant Sport Ekspres meldt intussen dat Abazaj enkele dagen geleden een gesprek had met de coach van Sheriff Tiraspol uit Moldavië. Ligt daar zijn toekomst?



anderlecht-online forum