Anderlecht heeft persoonlijk akkoord met Van Crombrugge

DONDERDAG, 1 AUGUSTUS 2019, 06:10 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Wat duidelijk werd tijdens de oefenwedstrijden en tegen KV Oostende: RSC Anderlecht heeft een doelman nodig die mee voetbalt. Het heeft die nu gevonden in Hendrik Van Crombrugge, doelman van Eupen. Er is al een persoonlijk akkoord tussen Anderlecht en de doelman enkel de clubs moeten nog tot een akkoord komen. Dat schrijven de kranten.

Van Crombrugge wordt al langer gelinkt aan RSC Anderlecht, maar de laatste tijd was het rond een eventuele transfer stil. Eupen heeft een prijskaartje van drie miljoen euro geplakt op de doelman ondanks dat hij zijn laatste contractjaar ingaat. 

Volgens Het Laatste Nieuws wordt Van Crombrugge de vervanger van Davy Roef die kost wat kost wil vertrekken. Het Nieuwsblad van zijn kant schrijft dat als Van Crombrugge komt, Didillon moet vertrekken. Een week geleden al schreef Het Laatste Nieuws dat Didillon op de wip zit wegens zijn mindere play-offs en omdat hij zich qua gedrag steeds meer buiten de groep stelt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.