"De Ratten" zijn klaar om Anderlecht te intimideren

WOENSDAG, 25 SEPTEMBER 2019, 09:41 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Waren de jonge spelers van RSC Anderlecht onder de indruk van de sfeer op Club Brugge dan staat hen vanavond net hetzelfde te wachten. 12.000 Beerschot-supporters zijn klaar om het Kiel te doen kolken maar zonder vijandigheid te worden: "Want ons respect voor Kompany is groot".

Je kan Jan Breydel dus bekijken als een voorproefje voor vanavond, op het Kiel staan de supporters nog dichter bij het veld en bij elkaar. Beerschot is ook niet zo goed begonnen aan de competitie en hoopt dus vanavond om het tij te doen keren.

"De wedstrijd voor de Beker staat los van de competitie en de harde kern is klaar om voor tweehonderd procent achter de ploeg te staan", zegt Beerschot-voorzitter Francis Vrancken, "Ik voel bij de trainers en de spelers ook een enorm enthousiasme. We rekenen er echt op dat het jonge, gewonde Anderlecht onder de indruk zal zijn. Maar zonder vijandigheid want ons respect voor Kompany is groot. De champagne staat in ieder geval klaar."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.