Coucke deelt steek uit aan licentiemanager

DINSDAG, 29 OKTOBER 2019, 09:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Gisteren zat de Raad van Bestuur van de Pro League samen. De start van volgend seizoen werd besproken en ook de toekenning van de licenties kwam ter sprake. Marc Coucke kon het niet laten om een steek uit te delen aan de licentiemanager. 

De Pro League nam de toekenning van de licenties onder de loep. Vanaf volgend jaar wordt er daarvoor ook een beroep gedaan op het Clearing House. 

Tijdens die gesprekken nam RSC Anderlecht-voorzitter Marc Coucke het woord. Hij vindt dat zijn club de laatste tijd onterecht geviseerd werd door de licentiecommissie. Die riep de club op het matje over de dubbele rolvan Vincent Kompany. Uiteindelijk werd de hele zaak geregeld met een boete. 

Coucke vroeg zich luidop af of Nils Van Brantegem, licentiemanager, geen belangrijkere zaken te regelen had dan Kompany op het matje te roepen. Van Brantegem reageerde kort: "Ik doe mijn werk zoals van mij verwacht wordt. Ik wil hier geen polemiek rond creëren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.