"Haal je diploma en vergeet je vooral niet te amuseren"

WOENSDAG, 30 OKTOBER 2019, 20:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - INTERVIEWS Hoog wielerbezoek deze namiddag op Neerpede, Remco Evenepoel bracht er een bezoek aan de U14 en U15 van RSC Anderlecht. Hij kreeg er ook het gezelschap van Yari Verschaeren. Enkele jaren geleden starten beide jongeren samen hun eerste trainingsdag bij paars-wit.

“Zorg dat je een diploma behaalt én dat je vooral plezier beleeft aan wat je doet”, gaf Evenepoel de jongeren goede raad., “Als voetballer én nu ook als wielrenner beleefde ik veel plezier aan overwinningen. Je wordt opgehemeld, iedereen vindt jou plots de beste. Maar het belangrijkste is verliezen! Want uit een nederlaag kan je de beste lessen trekken. Op die momenten leer je wat winnen is.”

Yari Verschaeren

Later op de middag voegde ook Verschaeren zich bij het gezelschap, beide jongeren onderhouden nog een goede vrienschap:  “Mijn eerste trainingsdag bij Anderlecht, was ook de eerste dag van Yari Verschaeren bij Anderlecht. Daar is onze vriendschap gegroeid.”

Verschaeren stuurde zijn vriend in ieder geval niet met lege handen naar huis en schonk hem een shirt met rugnummer : “We mogen trots zijn op zijn overwinningen, zijn Europese en Wereldtitels. Hij wordt volgens mij absoluut de nummer 1 van de wereld”, had Verschaeren nog lovende woorden voor zijn wielervriend. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.