Anderlecht hoeft Nigeriaan Tijani niet meer

DINSDAG, 26 NOVEMBER 2019, 20:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - TRANSFERS Anderlecht staakt zijn pogingen om de 17-jarige Samson Tijani aan te trekken. Dat weet All Nigeria Soccer. Volgens de Nigeriaanse website zorgt een overtal aan makelaars ervoor dat paars-wit het dossier afsluit.

Anderlecht reisde naar Nigeria voor gesprekken met Collins Edwin Sports Club, de club van Tijani. Maar die club gaf mandaten aan verschillende makelaars, terwijl Tijani een andere vertegenwoordiger heeft. Die vertegenwoordiger heeft zijn mandaten dan weer doorgeschoven naar nog andere makelaars. Voor Anderlecht is het allemaal te warrig en dus besluit het af te zien van Tijani.

Hetzelfde doet ook Atletico Madrid. De Madrilenen wilden Tijani uitnodigen, maar na zijn laatste twee matchen op het WK voor U17 zijn ze van gedacht veranderd. De 17-jarige middenvelder haalde niet meer het niveau van de eerste wedstrijd, waarin hij twee keer scoorde.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.