Verschueren: "Murillo past perfect binnen onze filosofie"

ZATERDAG, 7 DECEMBER 2019, 08:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS RSC Anderlecht realiseerde zijn eerste wintertransfer met Amir Murillo. "Hij past perfect binnen onze filosofie", zegt Sportief Directeur Michael Verschueren. Murillo is pas in januari speelgerechtigd. Hij speelde op het voorbije WK nog tegen de Rode Duivels met Panama. 

De rechtsachter tekende tot 2023. Doordat hij pas in januari speelgerechtigd is gaat hij de komende weken gebruiken om aan te passen en zich in te werken.

Michael Verschueren is opgetogen met de eerste wintertransfer. Hij stond al een tijdje op de radar van de scoutingscel.

“Het is een rechtsachter met een mooi profiel. Behoorlijk snel, wendbaar, sterk en atletisch gebouwd. Het is ook een speler die meestal voor de voetballende oplossing kiest, als de situatie het toelaat. In die optiek past hij perfect binnen onze voetbalvisie. Bovendien koppelt Amir die defensieve kwaliteiten aan goeie infiltraties en een prima mentaliteit. Hij heeft dus veel potentieel", zegt Verschueren op de officiële website. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.