Doku: “Altijd hard blijven werken”

MAANDAG, 9 DECEMBER 2019, 06:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Deze keer lukte het hem niet om te scoren, maar wat was het weer genieten van Jérémy Doku. De Charleroi-backs hadden hun handen vol. Enkele weken geleden viel Doku zelfs naast de selectie, een logische keuze volgens Doku zelf die steeds hard is blijven werken. 

Zowel Francis Amuzu als ikzelf zijn hard blijven werken, ik moest vooral meer beslissende passes geven. Samen met Pär Zetterberg en Floribert Ngalula werd er aan de efficiëntie gewerkt en dat loonde. Doku scoorde al twee keer en gaf een assist: "We zijn hard blijven werken en dat loonde al. Alleen spijtig dat we gisteren de drie punten niet konden thuishouden."

"Ik praatte veel met Vincent Kompany en Frank Vercauteren toen ik niet bij de selectie hoorde. Hopelijk ben ik nu ook echt vertrokken. Ik begin op rechts nu ook beter mijn plan te trekken. Er volgt nu nog een moeilijk programma. Maar die gaan we voorbereiden zoals elke wedstrijd. We blijven geconcentreerd en gefocust om zo veel mogelijk te winnen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.