STVV hangt stevig prijskaartje aan Boli

DINSDAG, 10 DECEMBER 2019, 11:57 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE RSC Anderlecht toont verregaande interesse in Yohan Boli, de eerste verkennende gesprekken zijn al achter de rug. De Ivoriaanse spits ligt nog zes maand onder contract bij STVV, ondanks die nog korte contractperiode hangt er een prijskaartje van 2,5 miljoen euro aan Boli.

Maar niet alleen Anderlecht toont interesse: "De ganse Belgische top is geïntresseerd", zegt vader Roger Boli, "Twee miljoen is spotgoedkoop, in andere omstandigheden zou mijn zoon zes miljoen waard zijn."

Niet iedereen is overtuigd over de kwaliteiten van Yohan Boli, ex-coach Marc Brys is wel een believer in het potentieel van de spits: "Yohan is een moderne aanvaller, beweegt veel, werkt keihard en cijfert zich weg voor het collectief. Bovendien weet hij de goal staan. Hij heeft alles om te slagen bij Anderlecht en mag zelfs hoger mikken. Hij moet wel vertrouwen krijgen en waardering voelen dan zal hij zijn club veel teruggeven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.