"Chadli was niet klaar"

MAANDAG, 16 DECEMBER 2019, 11:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - INTERVIEWS Nacer Chadli behoorde zaterdag nog tot de selectie om de verplaatsing naar Luik te maken. Hij speelde uiteindelijk niet en nam ook geen plaats op de bank. Vraag is of hij klaargeraakt voor de bekerwedstrijd van donderdag. En hoe zit het met Vincent Kompany?

Beide spelers hadden er in ieder geval op gehoopt om gisteren op het veld te staan, maar uiteindelijk waren de risico's te groot: "Ze waren niet in staat om qua intensiteit hetzelfde te doen van de andere spelers op training", legt Frank Vercauteren hun afwezigheid uit, "We hebben er lang over gepraat, maar uiteindelijk moet je hen ook beschermen tegen zichzelf".

Met de vele geblesseerden bij RSC Anderlecht is de medische begeleiding door buitenstaanders al een paar keer in vraag gesteld.
"Het hoort bij het voetbal, het is gewoon brute pech", neemt de coach het op voor de medische staf, "Donderdag is een heel belangrijke wedstrijd, we moeten hopen dat we tegen dan enkele spelers recupereren".

Kompany zou volgens de laatste berichten in ieder geval op de goede weg zijn: "Al weet je nooit exact hoever ze staan", reageerde de paars-witte T1.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.