Mogelijke uitleenbeurt voor El Kababri en Lutonda

DONDERDAG, 19 DECEMBER 2019, 10:13 - Nostak
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - TRANSFERS Hotman El Kababri en Thierry Lutonda (foto) staan voor een tijdelijk vertrek in januari. Beide jonkies waren heel aanwezig in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. El Kababri begon zelfs als titularis aan het seizoen in de wedstrijd tegen KV Oostende. Lutonda viel in diezelfde wedstrijd enkele minuten in. Sindsdien zijn beide spelers, mede door blessures, op het achterplan beland.

Het is al een hele tijd geleden dat El Kababri en/of Lutonda nog het wedstrijdblad haalden. Voorlopig moeten ze het stellen met matchen bij de beloften. Voor El Kababri zou er interesse zijn van Sint-Truiden en KV Mechelen, alsook van enkele buitenlandse clubs. Voor Lutonda is er enkel interesse van buiten de landsgrenzen. 

Op dit moment is het onduidelijk of het gaat om een ​​uitleenbeurt tot het einde van het seizoen of om een definitief vertrek. De eerste optie lijkt de meest waarschijnlijke.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.