Boeckx aan het einde van spelerscarrière ?

MAANDAG, 27 JANUARI 2020, 10:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - INTERVIEWS Frank Boeckx sukkelt al enkele jaren met de rug. Hij onderging al een operatie maar die lijkt ook geen soelaas te brengen. De laatste weken heeft de doelman opnieuw meer en meer last van de rug. Zo erg zelf dat het einde van zijn spelerscarrière in zicht is. Dat vertelde hij zelf bij Sports Late Night. 

De laatste weken lijkt Boeckx zich ook meer en meer te richten op zijn taak als keeperstrainer van de U21. Momenteel loopt zijn contract nog tot het einde van dit seizoen.

"Dinsdag heb ik afspraak bij de specialist en daar gaan we bespreken wat de opties zijn. Maar de kans bestaat dat mijn carrière als speler voorbij is", zegt Boeckx eerlijk, "Ik heb mijn rug nog lang nodig dus ik ga ook mijn gezondheid niet riskeren of iets forceren. Na de mercato ging ik sowieso met het bestuur van Anderlecht rond de tafel zitten over mijn functie als keeperstrainer bij de beloften."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.