Verschueren: "Kans miniem dat Chadli bij Anderlecht blijft"

WOENSDAG, 12 FEBRUARI 2020, 22:36 - Nostak
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS - INTERVIEWS De kans dat Nacer Chadli volgend seizoen nog in het shirt van Anderlecht te bewonderen is wordt met de dag kleiner. AS Monaco, de club van wie Anderlecht Chadli huurt, lijkt niet geneigd om voor het EK rond de tafel te zitten met paars-wit. De Monegasken hopen dat het Europees Kampioenschap van volgende zomer de marktwaarde van Chadli de hoogte zal injagen.

Michael Verschueren beseft dat Chadli wellicht aan zijn laatste maanden bezig is in het Lotto Park. “De transfersom zal goedkoop moeten zijn als we hem definitief aan ons willen binden”, aldus Verschueren.

Ook het loon vormt een mogelijk struikelblok voor Anderlecht. De Rode Duivel verdient bij Monaco een slordige 230.000 euro per maand. De kans dat Chadli veel van dat loon wil inleveren lijkt bijzonder klein. Het Canadese Montreal Impact, actief in de Major Soccer League en getraind door ex-Monaco coach Thierry Henry, toonde eerder al interesse.

Chadli, die volgende zomer 31 jaar wordt, was dit seizoen goed voor 7 doelpunten en 5 assists in 16 wedstrijden. De laatste weken sukkelt de linksbuiten met enkele fysieke kwaaltjes.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum