Musona: "Hopelijk moet ik nooit meer Anderlecht-shirt aandoen"

ZONDAG, 23 FEBRUARI 2020, 15:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Knowledge Musona heeft het helemaal gehad met Anderlecht. Dat blijkt uit een interview met La Dernière Heure. De Zimbabwaan vindt het niet kunnen dat Anderlecht hem niet gratis liet gaan. Hij hoopt komende zomer voor de eerste training weg te zijn.

Het duo Coucke - Devroe haalde Musona in de zomer van 2018 van Oostende naar Anderlecht. De Zimbabwaan haalde echter nooit het niveau dat een club als Anderlecht vraagt. Sinds januari speelt Musona op uitleenbasis voor Eupen. Een transfer naar Zuid-Afrika kwam er niet, hoewel er veel interesse was. Musona legt de schuld bij Anderlecht.

"Anderlecht zei dat het niet mogelijk was om mijn contract te verbreken. De club vroeg ook een transfersom aan andere clubs die interesse toonden. Waarom doe je dat bij een speler die niet speelt? Club uit Zuid-Afrika wilden me, maar wilden geen transfersom betalen. Had Anderlecht geen transfersom gevraagd, dan hadden ze mijn salaris wel kunnen betalen. Al moet je niet denken dat ik buitensporig veel verdien bij Anderlecht. Bij Oostende was ik goed, dus is het logisch dat ik bij Anderlecht een beter contract kreeg."

Bij Eupen wil Musona zich opnieuw in de kijker spelen. Hij scoorde er al één keer in vijf wedstrijden. In juni keert hij terug naar Anderlecht, waar hij nog een contract voor twee jaar heeft. "Ik hoop echter om het truitje van Anderlecht nooit meer te moeten aandoen", zegt Musona. "Dus hopelijk vinden we een oplossing voor de start van de voorbereiding. Als Anderlecht blijft moeilijk doen, zal ik wel blijven. Maar dat is voor niemand goed."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.