Didillon: "Op de juiste plaats op het juiste moment"

ZATERDAG, 28 MAART 2020, 09:14 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS - INTERVIEWS Racing Genk heeft een aankoopoptie op Thomas Didillon, de doelman hoopt natuurlijk dat de Limburgers die zullen lichten. Momenteel zit hij net als alle spelers thuis en werkt hij daar een trainingsprogramma af. Maar over het algemeen heeft hij een positief gevoel bij zijn uitleenbeurt.

"Ik ben in januari naar Genk gekomen om vaste waarde in de ploeg te worden. Daar hadden ze nood aan en ik heb die vraag vervuld. Dat hoop ik toch. Al heb ik over het algemeen wel een positief gevoel", zegt Didillon.

"Wat er uiteindelijk gaat gebeuren blijft een groot vraagteken. Ik heb het gevoel dat ik meer dan mijn best gedaan heb maar de beslissing blijft bij de club. Hopelijk hebben ook zij een positief gevoel want het is echt een goede club waar ik kan verder groeien. Onze keeperstrainer is fantastisch. Maar we zien wel wat de toekomst brengt. Ik heb in elk geval het gevoel dat ik op de juiste plaats ben op het goede moment, ondanks de huidige omstandigheden", aldus nog de Franse doelman. 

Bron: https://www.republicain-lorrain.fr/sport/2020/03/26/thomas-didillon-(ex-fc-metz)-on-serait-mal-avise-de-se-plaindre-de-notre-situationanderlecht-online forum