Ten Rouwelaar zou meer bevoegdheden krijgen

WOENSDAG, 22 APRIL 2020, 12:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE RSC Anderlecht heeft interesse in Jelle ten Rouwelaar, momenteel keeperstrainer bij NAC Breda. Zijn komst zou evenwel niet negatief zijn voor huidig keeperstrainer Max de Jong. Ten Houwelaar zou zich meer richten op de uitwerking van de keepers bij de jeugdwerking. 

RSC Anderlecht zit momenteel krap op gebied van keepers. En daar wil het in de toekomst iets aan doen. Althans, volgens Het laatste Nieuws. Het nieuws is nog niet bevestigd door de clubs en dus denkt de krant dat het ten Rouwelaar wil aantrekken om meer keepers uit de jeugd te laten doorstromen. Hij zou meer bevoegdheden krijgen dan enkel doelmannen van de A-kern trainen.

Veel doelmannen stroomden niet door van de jeugd naar de A-kern. Enkel Davy Roef maakte die overstap en vertrekt nu naar AA Gent en Rik Vercauteren, die naar Waasland-Beveren trekt. Met de komst van Jelle ten Rouwelaar wil paars-wit daar verandering in brengen.

Zijn komst zou dus ook geen onmiddellijke invloed hebben op huidig keeperstrainer Max de Jong die gewoon zou aanblijven aldus nog Het Laatste Nieuws.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.