"Dank je om mij proberen te breken"

ZONDAG, 26 APRIL 2020, 11:32 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Remco Evenepoel heeft een verleden bij RSC Anderlecht. Zijn afscheid verliep in mineur en hij koos resoluut voor het wielrennen. Tijdens één van challenges passeerde hij in Neerpede en was openhartig over zijn laatste jaren bij paars-wit: "Dat waren de zwaartse."

Op zijn officiêle Instagram-account kan Evenepoel volgen tijdens zijn challenge. Hij houdt halt in Neerpede aan het trainingscentrum van RSC Anderlecht. "Ik heb hier 11 jaar van mijn leven gesleten", zegt Evenepoel aan zijn volgers, "Hier trainen en spelen de jeugdploegen van Anderlecht. Eerlijk gezegd waren de laatste jaren de zwaarste. Ze hebben mij hier mentaal een beetje gebroken."

"Maar dat heeft mij ook sterkter gemaakt als mens en ik ben nu veel fierder op dit wielershirt (wielertrui van Deceuninck-Quick Step nvdr.) En ben gelukkiger op mijn fiets waarop ik nu zit dan destijds op het veld", besluit het wielertoptalent.

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.