Dierckens roept op tot respect voor Coucke

DONDERDAG, 30 APRIL 2020, 07:13 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS - ANDERE De voorbije weken was RSC Anderlecht-voorzitter vaak het mikpunt van KV Oostende. Coucke zou verantwoordelijk zijn voor de ondergang van de Kustploeg. Ondertussen kwam het tot een deal en nu vraagt KVO-voorzitter Frank Dierckens om het nodige respect te tonen richting Coucke.

Je moet het allemaal nog een beetje kunnen volgen natuurlijk. Coucke was lange tijd dé boeman aan de Kust en wordt er opgeroepen om hem het nodige respect te tonen. "We hebben maanden van onzekerheid achter de rug", zegt Dierckens, "De deal met Marc Coucke was een belangrijke hindernis die moest genomen worden. Het ging over een gevoelig onderwerp: geld, en dat kan altijd wat langer aanslepen."

"Maar, ere wie ere toekomt. Marc heeft KVO een grote dienst bewezen door een mooie deal te maken met PMG (Amerikaanse investeringsgroep die KV Oostende volledig overneemt nvdr.) Ik verwacht dan ook dat we nu allen samen dit als respectvol teken naar Marc kunnen brengen en het verleden hiermee volledig opbergen", aldus nog Dierckens.

Bron: HNB (vtvn)anderlecht-online forum