Geen voetbal meer dit seizoen, wat met de abonnees?

WOENSDAG, 6 MEI 2020, 16:01 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS - ANDERE Geen twijfel meer dat huidig seizoen erop zit. Hoe zit het dan met de abonneehouders ? Het Laatste Nieuws ging langs bij de verschillende eersteklassers en legden hen vier vragen voor. RSC Anderlecht laat weten aan voorstellen te werken voor de trouwe abonnees.

De krant stelde vier vragen aan de verschillende clubs. Hoeveel abonnees ze dit seizoen stellen, wat met het saldo op het abonnement om drank en eten te nuttigen in het stadion en komt er een compensatie? En wat na 1 augustus, als er publiek toegelaten is hoe gaan de clubs die aanpakken?

"Wij tellen dit seizoen 18.000 abonnees en 2.000 in losse verkoop. Momenteel werken we verschillende voorstellen uit rond een compensatie voor huidig seizoen. Vanzelfsprekend zullen we die eerst aan de supporters communiceren. Het saldo voor eten en drank blijft behouden", aldus RSC Anderlecht.

"Of na 1 augustus nu voetballen of niet, de volksgezondheid blijft altijd prioriteir. Alle gesprekken hieromtrent worden in de vergaderingen van de Pro League besproken. Inkomsten uit ticketverkoop, abonnementen en horeca zijn belangrijk voor de club, maar wij wensen daar geen percentages op te plakken."

Bron: hln.beanderlecht-online forum