"Nog geen gesprekken tussen Club en Chadli"

ZATERDAG, 9 MEI 2020, 09:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Club Brugge heeft interesse in Nacer Chadli, maar ook RSC Anderlecht wil hem graag nog een seizoen houden. Sinds de trainingen terug opgestart zijn is Chadli nog niet te zien geweest op Neerpede. Zijn entourage zegt dat er nog geen gesprekken geweest zijn met Club Brugge maar, waar rook is is vuur.

Financieel gezien heeft Club de beste kansen om Chadli binnen te halen. Maar concreet zijn er dus nog geen gesprekken geweest volgens de entourage van Chadli. "Geen rook zonder vuur, maar ik kan u verzekeren dat er nog geen gesprek geweest is tussen beide partijen", aldus zijn entourage. 

En dan is er ook nog zijn moederclub Monaco waar de Rode Duivel nog één jaar onder contract ligt: "Het valt af te wachten hoe ze daar financieel op de crisis gaan reageren. Kijken ze nu eerst naar de spelers die ze in eigen rangen hebben of trekken ze opnieuw enkele goede spelers aan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.