Contractverbetering voor Sardella

DONDERDAG, 14 MEI 2020, 07:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Het contract van Killian Sardella loopt nog tot 2021. RSC Anderlecht heeft zijn entourage al laten weten te werken aan een verlenging en verbetering van zijn huidig contract. De polyvalente verdediger wil hieraan meegaan en langer in Brussel blijven. 

Vooral Vincent Kompany gelooft sterk in Sardella, vorige wintermercato liet hij het bestuur al weten tegen een vertrek te zijn. Er was toen concrete interesse uit het buitenland voor Sardella. 

Romeo Lavia

Ondertussen werken ze op Neerpede verder om hun talentvolle spelers langer bij paars-wit te houden. Gisteren lukte dat nog met Simion Michez en Luca Monticelli. Voor beide spelers was er buitenlandse interesse.

Blijft  Romeo Lavia nog over, tot op heden is er nog geen akkoord met het toptalent. Vorige maand zei Lavia nog in een privé-gesprek op Instagram dat hij "zeker zou tekenen bij Anderlecht". Maar het is nog altijd wachten op die officiële handtekening.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.