RSC Anderlecht en Max de Jong uit elkaar

VRIJDAG, 15 MEI 2020, 17:34 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE RSC Anderlecht en keeperstrainer Max de Jong gaan na onderling overleg, dan toch uit elkaar. De Jong was de voorbije acht jaar keeperstrainer op Neerpede. Na de komst van Jelle ten Rouwelaar stond zijn positie al in vraag. Op Facebook neemt de Jong afscheid van spelers en fans. 

Max de Jong had nog één jaar contract bij paars-wit, omdat hij zou overbodig worden na de komst van ten Rouwelaar was er sprake om hem nog één jaar bij de jeugd in te schakelen. Maar zover komt het dus niet. Op Facebook neemt de Jong afscheid en dankt hij Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck.

"Na 8 jaar RSCA komt er een einde aan de samenwerking. De kans die ik gekregen heb van Herman Van Holsbeeck en Roger Vanden Stock zal ik nooit vergeten 🏆🏆🏆x kampioen 🏆🏆🏆🏆x supercup CL en EL onvergetelijke periode!!!! Dank aan alle KEEPERS,spelers,staf en werknemers waar ik tranen van vreugde en verdriet mee heb gedeeld!!!!!"


 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.