Ook Pro League denkt aan geluidsband

DONDERDAG, 28 MEI 2020, 07:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - ANDERE Vorige week hernam de competitie in Duitsland. Wat al snel duidelijk werd is dat het toch maar niets is zo wedstrijden zonder publiek. Geen sfeer en geen beleving. Maar daar hebben ze bij Eleven Sports intussen iets op het gevonden, een geluidsband. Een gesmaakt alternatief waar ook de Pro League aan denkt. 

Vandaag zitten Eleven Sports en de Pro League samen om te bekijken of het begin volgend seizoen ook een geluidsband kan introduceren in de Jupiler Pro League. Natuurlijk hangt daar ook een financieel kaartje aan maar dat lijkt geen onoverkomelijk probleem.

Nog geen handtekeningen

Eleven Sports is ook de nieuwe rechtenhouder van de wedstrijden in de Jupiler Pro League, Het Britse mediabedrijf zou gemiddeld 103 miljoen euro per jaar betalen de komende vijf jaar. Dat akkoord is al een tijdje genomen alleen staan er nog geen handtekeningen onder. Mede door de coronacrisis en de laatste hervormingen in het Belgische voetbal.

Maar niemand die zich daar zorgen over maakt: "Tegen midden juni zal alles wel in orde zijn. Intussen zijn we volop bezig met de voorbereiding op de competitiestart", klinkt het bij alle betrokkenen. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.