Kemar Lawrence nog steeds niet in Brussel

VRIJDAG, 26 JUNI 2020, 07:18 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

TRANSFERS - ANDERE Kemar Lawrence is nog steeds niet op training die op 15 juni van start ging bij RSC Anderlecht. Nadat in maart de competitie werd stopgezet door COVID-19 bleef hij nog even in Brussel trainen tot hij een vlucht had gevonden richting thuisland en vertrok. 

Op het moment van vertrek moet Lawrence toch ergens geweten hebben dat terugkeren naar Brussel in de huidige omstandigheden, geen sinecure zou zijn. Maar hij vertrok evengoed. En ondertussen zit hij dus nog steeds in zijn thuisland. 

Vincent Kompany is allerminst opgezet met de afwezigheid van Lawrence. Hij wil alle beschikbare tijd gebruiken om automatismen in de ploeg te krijgen.. Een moeilijke opgave als er een schakel in je verdediging ontbreekt. Er wordt dus uitgekeken naar een vervanger. 

Voor die vervanging komt Bohdan Mykhailychenko in beeld. De onderhandelingen zijn volop bezig maar paars-wit probeert nog wat af te pingelen aan de transferprijs van 500.000 euro. Maar de kans is groot dat de Oekraniër naar Brussel komt. 

Bron: HNB (Milan Augustijns)anderlecht-online forum