Officieel: Mykhaylichenko is speler van Anderlecht

MAANDAG, 3 AUGUSTUS 2020, 10:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS RSC Anderlecht stelde zonet Bogdan Mykhaylichenko officieel voor met een filmpje op sociale media. Hij tekent bij paars-wit een contract tot 2024. En omdat Mykhaylichenko niet echt gemakkelijk in de mond ligt, stelt hij zelf voor om hem "Mykha" te noemen.

“Het is een eer om voor een grote club als RSC Anderlecht te mogen uitkomen. De voetbalfilosofie van RSCA past bij mijn kwaliteiten. Ik zal er alles aan doen om mijn plaats te veroveren en het team te helpen de doelstellingen te halen", zegt Mykhaylichenko op de clubwebsite hij krijgt bij paars-wit het rugnummer 14. 

"Mykhaylichenko heeft op amper 23-jarige leeftijd reeds heel wat wedstrijden op de teller. Hij moet ons snelheid, wendbaarheid en een gezonde agressiviteit brengen op linksachter. Daarenboven is hij zeer aanvallend ingesteld waardoor hij goed past in onze manier van spelen. Zoals al onze jonge spelers heeft hij nog werkpunten, maar gezien zijn prima ingesteldheid menen we dat hij dan ook progressie zal blijven boeken", vult sportief directeur Peter Verbeke aan. 
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.