Voorbeschouwing: Anderlecht - OH Leuven

ZONDAG, 18 OKTOBER 2020, 13:07 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Vanavond om 20.30 uur ontvangt Anderlecht OH Leuven. Bij winst wipt paars-wit over de Leuvenaars en nadert het tot op drie punten van Club Brugge. Vincent Kompany mist verschillende spelers, maar kan wel rekenen op nieuwkomers Miazga en Cullen.

Centraal in de verdediging zien we vanavond geen Vranjes of Sardella. Vranjes is na zijn quarantaine is nog niet fit genoeg. Sardella sukkelt met een pubalgie. Delcroix is wel terug en start wellicht naast Miazga. Luckassen sukkelde de voorbije weken ook met een kleine blessure en maakte geen al te beste beurt in de laatste twee wedstrijden.

Op het middenveld ontbreken de geschorste Sambi Lokonga en de geblesseerde Arnstad. Kana of Cullen zal starten als stofzuiger voor de verdediging. Voor de nummer acht-positie maakt Zulj een goede kans.

In het offensieve compartiment moet Anderlecht het voortaan doen zonder Doku. Bakkali, die Doku op Brugge verving, haalde de wedstrijdkern niet. Bundu is opnieuw fit en start wellicht samen met Verschaeren in steun van Nmecha. Voor Amuzu en Colassin was er ook geen plaats in de selectie.

Aftrap: 20u30
Stadion: Lotto Park
Scheidsrechter: Bram Van Driescche

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Van Crombrugge, Murillo, Miazga, Delcroix, Mychaylichenko, Kana, Zulj, Tau, Bundu, Verschaeren, Nmecha
Invallers: Wellenreuther, Verbruggen, Luckassen, Lawrence, Cullen, Vlap, Ait El Hadj, Dimata

Geblesseerd: Arnstad, Cobbaut, Sardella, Trebel
Geschorst: Sambi Lokonga (1/1)
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : OH LEUVEN : : :

Mogelijke opstelling: Romo, Duplus, Kotysch, Jemelka, Maertens, Hubert, Malinov, De Norre, Mercier, Sowah, Henry
Invallers: Iversen, Raemaekers, Ngawa, Tshimanga, Bese, Vlietinck, Keita, Myny, Tamari, Allemeersch

Geblesseerd: Aguemon, Kehli, Ouedraogo, Schuermans
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

Vorige jaren:
2015-2016: 3-2
2013-2014: 3-1
2012-2013: 2-1
2011-2012: 0-0
>>Resultatenhistoriek



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.