Thelin: "Ik wil spelen"

DINSDAG, 10 NOVEMBER 2020, 07:15 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Isaac Kiese Thelin speelde afgelopen weekend kampioen met zijn huurclub Malmö. Normaal moet de Zweed in januari terugkeren naar RSC Anderlecht, al staat hij daar niet voor te springen. Gesprekken over een defenitieve verkoop lopen momenteel nog niet.

Als het van Kiese Thelin afhangt blijft hij gewoon bij Malmö, zijn contract bij RSC Anderlecht loopt nog tot 2022. "Maar ik beslis niet alleen. Anderlecht heb ik nog niet gehoord en Malmö wil me houden. Voorlopig lopen er echter nog geen gesprekken. Ik zie wel wat het wordt".

Eén ding is zeker, de Zweed gaat niet terugkeren naar Brussel om er op de bank te zitten. "Ik wil spelen, zo simpel is het. Terugkeren naar Anderlecht om op de bank te zitten is geen optie. Als Kompany belt zal ik opnemen maar dat zal ik ook doen als er andere clubs bellen. Ik voel hier bij Malmö veel vertrouwen, de trainer gelooft in mij. Het is nu belangrijk dat ik voor mezelf de juiste keuze maak ".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.