Rustige wintermercato

WOENSDAG, 11 NOVEMBER 2020, 08:39 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Door de huidige coronaproblematiek duurde de zomermercato tot begin oktober, Begin januari start de wintermecato alweer. Maar van RSC Anderlecht moeten er meteen geen inkomende transfers verwacht worden. 

Peter Verbeke is meteen duidelijk over de aankomende wintermercato. "Grote transfers moeten er niet verwacht worden, zelfs geen kleine. Tenzij er een grote blessure is of iets anders waardoor we moeten een transfer doen, zullen we het moeten doen met de huidige spelerskern."

"De financiële middelen zijn er ook niet om nog transfers te verwezenlijken. Een afgewerkt product kunnen we ons sowieso niet meer permiteren. De scoutingcel is bezig met een grote database aan te leggen. We baseren ons in de eerste plaats op data, key performance indicators, fysieke data. Pas daarna gaan we aan de slag met videoscouting, blijven alle factoren positief tijdens dit hele proces gaan we live scouten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.