"Samen terug bij Anderlecht was speciaal geweest"

ZATERDAG, 21 NOVEMBER 2020, 08:51 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

DAMES - INTERVIEWS Er is morgen één iemand die gelinkt is aan RSC Anderlecht die toch wel voor Beerschot zal supporteren: Britt Vanhamel. Broer Mike Vanhamel staat namelijk in doel bij Beerschot en was vorige zomer ei zo na ook speler van RSC Anderlecht. 

RSC Anderlecht zag wel iets in Mike Vanhamel, vooral Vincent Kompany is fan van de doelman, maar die koos er dan toch voor om bij Beerschot te blijven. Zus Britt Vanhamel was wel wat teleurgesteld: "We speelden samen in dezelfde ploeg bij de jeugd van Anderlecht, om dan nu terug hetzelfde truitje te dragen zou speciaal geweest zijn. Maar ik heb begrip voor zijn keuze."

Zondag treffen beide paars-witte teams elkaar op het Kiel, maar Anderlecht-speelster Britt Vanhamel zal toch wel voor haar broer supporteren.
"Ik denk dat we een spannende wedstrijd gaan krijgen. Ik gun Anderlecht de overwinning van harte maar zal deze keer toch voor mijn broer supporteren."

Covid-19

Ondertussen staat Britt Vanhamel al een maand aan de kant met corona. "Ik blijf positief testen ook al heb ik geen symptonen, heel frustrerend allemaal. Ook mentaal was de vorige positieve test opnieuw een klap. Je kan spelen, je wil spelen maar je mag niet. Daardoor miste ik ook het duel tegen Benfica. Hopelijk ben ik er snel terug bij".

Bron: HNB (Milan Augustijns)anderlecht-online forum