Nieuwe webpoll: welk jeugdproduct bekoorde het meest?

VRIJDAG, 1 JANUARI 2021, 20:55 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE De competitie ligt even stil, tijd om een eerste balans op te maken. Weinigen zullen tegenspreken dat Lukas Nmecha de beste Anderlecht-speler van de heenronde was. Het credo van onze club indachtig, willen we wel weten welke Anderlecht-jeugdspeler jou de voorbije maanden het meest bekoorde.

'In youth we trust' is sinds de komst van Vincent Kompany meer dan ooit de leuze van Anderlecht. De Anderlecht-coach geeft ook dit seizoen heel wat (eigen) jeugdspelers een kans. Jongens als Amuzu en Sambi Lokonga draaien al even mee, maar zijn nog steeds amper 21 jaar. Delcroix, Arnstad en Lissens staken dit seizoen voor het eerst hun neus aan het venster. 

Wie van het achttal Ait El Hadj, Amuzu, Arnstad, Delcroix, Lissens, Sambi Lokonga, Sardella, Verschaeren kon jou het meest bekoren dit seizoen? Laat het weten via onze poll!

Omdat het keuzemenu van deze website beperkt is tot acht, hebben we Jérémy Doku (begin oktober vertrokken) en Antoine Colassin en Marco Kana (die amper speelden) niet opgenomen bij de keuzeantwoorden. Paul Mukairu nam we niet op omdat hij elders al ervaring op het hoogste niveau opdeed. 

Vorige webpoll: wat met Play-Off 1?

In onze vorige webpoll wilden we weten of u denkt dat Anderlecht zich bij de top vier schaart en Play-Off 1 haalt. 47,1 procent denkt van wel. Net iets meer, 50,9 procent van de stemmers, zien het somberder in en denken dat paars-wit voor het tweede jaar op rij naast Play-Off 1 zal grijpen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.