"Dit moment vergeet ik nooit"

DONDERDAG, 14 JANUARI 2021, 10:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

DAMES - INTERVIEWS De Gouden Schoen had dan toch nog een paars-wit randje en dat kwam dankzij de dames van RSC Anderlecht. Zij leverden de volledige top drie af. Winnares Tine De Caigny is alvast trots dat ze de hoofdprijs binnen haalt. En blikt vooruit, misschien wel naar het buitenland. 

"Ik ben heel trots, dit is moment dat ik nooit meer zal vergeten", aldus een glunderende De Caigny bij ontvangst van haar trofee, "Hopelijk is dit de start van nog andere bekroningen. Misschien wel in het buitenland ja. Mijn droom is de Engelse competitie, maar we zien wel. Momenteel zit ik nog altijd heel goed bij Anderlecht".

Tessa Wullaert

Wullaert had gehoopt op een vierde exemplaar maar eindigde op de tweede plaats. Ze kon haar ontgoocheling na afloop dan ook niet verbergen. "Ik ben in de vorm van mijn leven en mijn ambitie reikt alsmaar hoger. Eerlijk gezegd begrijp ik het niet waarom ik tweede eindig. Ofwel waren ze mijn naam beu op de eerste plaats. En dan is Tine De Caigny wel een mooie naam als vervanger."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.