Lotto Park wordt vaccinatiecentrum

DONDERDAG, 21 JANUARI 2021, 12:41 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS - ANDERE Het Lotto Park zal dit seizoen dan toch nog duizenden mensen ontvangen. Niet om te supporteren maar om zich te laten vaccineren. Vanaf maart 2021 stelt RSC Anderlecht het stadion ter beschikking van de Brusselaars om zich te laten vaccineren. 

5 vaccinatie boxen worden dagelijks, 12 uur lang, 7 dagen op 7, ingezet om massaal te kunnen vaccineren. De vaccinatie zal ook geen belemmering vormen voor de wedstrijdorganisatie. De uurroosters zullen, bij de thuiswedstrijden, aangepast worden.

“Toen Burgemeester Fabrice Cumps ons contacteerde met de vraag om samen tegen het virus te strijden, hebben we niet geaarzeld om de grootscheepse operatie actief te ondersteunen. Het is onze rol om ten dienste te staan van de gemeenschap. We zijn trots om de deuren van ons stadion te openen voor de mensen van Anderlecht en alle andere Brusselaars”, aldus Jos Donvil, CEO van RSC Anderlecht.

Ook Fabrice Cumps, de Burgemeester van Anderlecht is erg tevreden: “De vaccinatieactie geniet onze prioriteit, ze staat voor de hoop op betere tijden. Het is een belangrijke uitdaging om weer een normaal leven te kunnen lijden, het economische, sociale en culturele leven weer op te starten na een maandenlange stilstand. Het stadion van RSC Anderlecht is een iconische plaats om de campagne plaats te laten vinden. De mooie samenwerking tussen club en gemeente staat méér dan ooit ten dienste van alle burgers.“

De vaccinatieperiode duurt minstens tot 31 augustus.

Bron: rsca.beanderlecht-online forum