Beloften op niveau houden door ze te laten meetrainen met A-kern

WOENSDAG, 10 FEBRUARI 2021, 15:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - INTERVIEWS Vijf beloften mogen tot het einde van het seizoen hun kans wagen bij de A-kern. Een doordachte keuze die samen met beloften-coach Craig Bellamy werd genomen. Ondertussen vervoegde Moustapha Bokoum, een oude bekende van Peter Verbeke, de U21.

De competitie bij de U21 werd enkele weken geleden volledig stopgezet door corona. Voor Vincent Kompany de ideale moment om enkele beloftevolle jongeren te laten meetrainen bij de A-kern. "Op die manier hou je je spelers ook op niveau door hen te laten meetrainen en meespelen tijdens oefenwedstrijden. Maar mispak u niet, het zijn geen cadeau's dat we hen hier geven, we geloven in hen maar ze gaan zich ook moeten bewijzen. Het is aan hen om die kans nu te grijpen."

Moustapha Bokoum

Bokoum is een transfervrije speler die sinds enkele weken meetraint met de U21 van RSC Anderlecht. De flankaanvaller zit sinds juli 2020 zonder club en had in het verleden ook af te rekenen met een blessure. "Peter Verbeke heeft met Bokoum nog gewerkt bij AA Gent, ik heb hem nog niet veel gezien. Hij traint nu bij de U21 en het is afwachten of hij terug naar zijn oude niveau geraakt", aldus Kompany.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum